Οδοντιατρική Άσφάλιση Υγείας - Πρόγραμμα

Το Dental Care είναι το πρώτο ασφαλιστικό πρόγραμμα οδοντιατρικών παροχών, το οποίο δημιούργησε η MetLife σε συνεργασία με το πανελλαδικό δίκτυο οδοντιάτρων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Το πρόγραμμα καλύπτει εσάς ή και τα μέλη της οικογενείας σας που εσείς επιθυμείτε.
Η επιλογή είναι δική σας!

Το Dental Care σας παρέχει 80% κάλυψη των οδοντιατρικών σας εξόδων, ακόμα και για αισθητικούς λόγους σε απεριόριστο αριθμό επισκέψεων. Σας επιβραβεύει κάθε χρόνο με αυξανόμενα όρια κάλυψης, χωρίς καμία αύξηση στο ασφάλιστρό σας, ξεκινώντας από τον 1ο χρόνο με € 3.000, ποσό το οποίο αυξανόμενο κάθε χρόνο κατά €500, σας καλύπτει από τον 5ο χρόνο και μετά με το ποσό των €5.000 ετησίως. Επιπλέον, απολαμβάνετε Δωρεάν προβλεπόμενες οδοντιατρικές υπηρεσίες κάθε χρόνο.


Για όλους τους ασφαλισμένους παρέχονται:

  • Ένας ετήσιος καθαρισμός δοντιών
  • Ένα σφράγισμα ανά έτος (μόνο για ενήλικες)
  • Μία επίσκεψη το χρόνο για προσωρινή ανακούφιση επώδυνης κατάστασης
  • Ένας ετήσιος διαγνωστικός ή ορθοδοντικός έλεγχος


Πρόσθετες υπηρεσίες για τα παιδιά:

  • Πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής
  • Μία εξαγωγή νεογιλού
  • Μία φθορίωση


Όσο αυξάνεται η παραμονή σας στο πρόγραμμα Dental Care έχετε σταδιακή πρόσβαση σε όλες τις οδοντιατρικές πράξεις ακόμα και σε αυτές της ορθοδοντικής, αισθητικής και προσθετικής.
Η περίοδος αναμονής ανάλογα με την κατηγορία της οδοντιατρικής πράξης κυμαίνεται από μηδέν έως 18 μήνες. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις οδοντιατρικές πράξεις.

Ο συντονισμός όλων των οδοντιατρικών πράξεων γίνεται μέσα από την 24ωρη γραμμή φροντίδας, η οποία συντονίζει την ομαλή διεκπεραίωση του ραντεβού με τον οδοντίατρό σας.

Μάθετε περισσότερα

Μόνο για εσάς, με 15,67/μήνα

Εάν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα Dental Care και άλλα μέλη της οικογενείας σας, τα πακέτα διαμορφώνονται ως εξής:


  • Με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού σας λογαριασμού
  • Με πάγια εντολή μέσω πιστωτικής κάρτας (VISA ή MasterCard) όλων των τραπεζών

Μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με το πρώτο πρόγραμμα ολοκληρωμένης οδοντιατρικής φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας.

Υπολογισμός
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους όρους χρήσης
x

Οροι χρήσης

Με την συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου σας και του αριθμού τηλεφώνου σας στα πεδία «Προτιμάτε να σας καλέσουμε», «Αποκτήστε το», «Καλέστε με», «Ενημερωθείτε τώρα»:

1. παρέχετε προς την ασφαλιστική εταιρία MetLife (εφεξής «Εταιρία») τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία, τήρηση και λειτουργία αρχείου προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία και ενημέρωσή σας για το ασφαλιστικό πρόγραμμα «dental Care» και εν γένει για ασφαλιστικά προγράμματα της Εταιρίας (εφεξής «Σκοπός») .

2. αναγνωρίζετε ότι η συλλογή και επεξεργασία των ως άνω δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση του Σκοπού της επεξεργασίας. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ειδικότερα με τα άρθρα 11 έως και 13 του Ν. 2472/97 δικαιούστε:

- να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαθέτει η Εταιρία και να λαμβάνετε πληροφορίες για όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς και για την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών και την εξέλιξη της επεξεργασίας από την τελευταία ενημέρωσή σας.

- να δηλώσετε εγγράφως την αντίρρησή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, υποβάλλοντας αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή, απευθυνόμενος στον Privacy Officer της Εταιρείας (Τηλ. Κέντρο: 210 - 87 87 200)