Oδοντιατρική Ασφάλιση - Πρόγραμμα Υγείας
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ e-services ΤΗΣ METLIFE

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ E-SERVICES:

  1. Στην κεντρική σελίδα του e-Services πατήστε «Δημιουργία νέου λογαριασμού».
  2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Εγγραφής και πατήστε «Εγγραφή» αφού προηγουμένως έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης.
  3. Θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
  4. Εντός 2 εργάσιμων ημερών, η αίτηση εγγραφής σας θα έχει διεκπεραιωθεί και θα λάβετε e-mail με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασής σας (password).

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλείτε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της MetLife στο 210 8787 300 από Δεύτερα έως Παρασκευή από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα

Για να αλλάξετε την συχνότητα ή τον τρόπο πληρωμής του συμβολαίου σας μπορείτε να μας στείλετε γραπτό αίτημα σας μαζί με αντίγραφο της ταυτότητα σας με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω email στην διεύθυνση contact@metlife.gr ή
  • Mε Fax στον αριθμό 210 8068403

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της MetLife, καθημερινά από Δεύτερα έως Παρασκευή και από τις 08:00 μέχρι τις 16:00, στο τηλέφωνο 210 8787 300

Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

  1. Πληρωμή με πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό που διατηρείτε σε οποιασδήποτε τράπεζα μέσω του συστήματος SEPA. Για την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού, θα πρέπει να υπογράψετε την εντολή ανάθεσης.

  2. Πληρωμή με πάγια εντολή μέσω Πιστωτικής Κάρτας VISA ή MASTERCARD όλων των τραπεζών.

Μπορείτε να κάνετε χρήση του Συντονιστικού Κέντρου του Dental Care με την καταβολή του 1ου ασφαλίστρου σας.
Οι Βασικές υπηρεσίες (οδοντιατρικές πράξεις) του Dental Care ενεργοποιούνται μετά από 30 ημέρες από την καταβολή του 1ου ασφαλίστρου και οι πιο σύνθετες υπηρεσίες προσθετικής οδοντιατρικής ενεργοποιούνται 90 ημέρες μετά την καταβολή του 1ου ασφαλίστρου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ DENTAL CARE
Για να κλείσετε ραντεβού με τον πλησιέστερο οδοντίατρο
της περιοχής σας, την ημερομηνία και ώρα που σας
εξυπηρετεί, καλέστε μας στα τηλέφωνα:
800.11.24.444
από σταθερό χωρίς χρέωση ή
2310 229090 και 2310 228822
από κινητό με χρέωση

Μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με το πρώτο πρόγραμμα ολοκληρωμένης οδοντιατρικής φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας.

Υπολογισμός
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους όρους χρήσης
x

Οροι χρήσης

Με την συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου σας και του αριθμού τηλεφώνου σας στα πεδία «Προτιμάτε να σας καλέσουμε», «Αποκτήστε το», «Καλέστε με», «Ενημερωθείτε τώρα»:

1. παρέχετε προς την ασφαλιστική εταιρία MetLife (εφεξής «Εταιρία») τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία, τήρηση και λειτουργία αρχείου προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία και ενημέρωσή σας για το ασφαλιστικό πρόγραμμα «dental Care» και εν γένει για ασφαλιστικά προγράμματα της Εταιρίας (εφεξής «Σκοπός») .

2. αναγνωρίζετε ότι η συλλογή και επεξεργασία των ως άνω δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση του Σκοπού της επεξεργασίας. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ειδικότερα με τα άρθρα 11 έως και 13 του Ν. 2472/97 δικαιούστε:

- να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαθέτει η Εταιρία και να λαμβάνετε πληροφορίες για όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς και για την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών και την εξέλιξη της επεξεργασίας από την τελευταία ενημέρωσή σας.

- να δηλώσετε εγγράφως την αντίρρησή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, υποβάλλοντας αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή, απευθυνόμενος στον Privacy Officer της Εταιρείας (Τηλ. Κέντρο: 210 - 87 87 200)