Οδοντίατροι – Πανελλαδική Κάλυψη

Δικτυο Οδοντιατρων

Με ένα ευρύ Πανελλαδικό Δίκτυο, ο δικός σας οδοντίατρος είναι δίπλα στην πόρτα σας!

Η MetLife Alico και το Dental Care έχει συνεργάτες στην περιοχή που βλέπετε αυτή τη στιγμή.
Συνεργάτες

Αποκτήστε το
 • Πλήθος Οδοντιατρικών Ειδικοτήτων

  To πανελλαδικό δίκτυο οδοντιάτρων του ομίλου ΥΓΕΙΑ που υποστηρίζει το Dental Care, αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό γενικών και εξειδικευμένων οδοντιάτρων.

   

 • Κριτήρια επιλογής Οδοντιάτρων

  Η επιλογή των οδοντιάτρων γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται, ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του Dental Care.

   

 • Ποιότητα Υπηρεσιών

  Η ποιότητα υπηρεσιών του δικτύου ελέγχεται τακτικά, ώστε να επιβεβαιώνουμε τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης προς τον πελάτη.

Μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με το πρώτο πρόγραμμα ολοκληρωμένης οδοντιατρικής φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας.

Υπολογισμός
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους όρους χρήσης
x

Οροι χρήσης

Με την συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου σας και του αριθμού τηλεφώνου σας στα πεδία «Προτιμάτε να σας καλέσουμε», «Αποκτήστε το», «Καλέστε με», «Ενημερωθείτε τώρα»:

1. παρέχετε προς την ασφαλιστική εταιρία MetLife (εφεξής «Εταιρία») τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία, τήρηση και λειτουργία αρχείου προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία και ενημέρωσή σας για το ασφαλιστικό πρόγραμμα «dental Care» και εν γένει για ασφαλιστικά προγράμματα της Εταιρίας (εφεξής «Σκοπός») .

2. αναγνωρίζετε ότι η συλλογή και επεξεργασία των ως άνω δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση του Σκοπού της επεξεργασίας. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ειδικότερα με τα άρθρα 11 έως και 13 του Ν. 2472/97 δικαιούστε:

- να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαθέτει η Εταιρία και να λαμβάνετε πληροφορίες για όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς και για την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών και την εξέλιξη της επεξεργασίας από την τελευταία ενημέρωσή σας.

- να δηλώσετε εγγράφως την αντίρρησή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, υποβάλλοντας αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή, απευθυνόμενος στον Privacy Officer της Εταιρείας (Τηλ. Κέντρο: 210 - 87 87 200)