Γραμμή

24ωρη Γραμμη Φροντιδας Dental Care

24ωρη Γραμμή Φροντίδας – Ο προσωπικός συντονιστής σας!

H "καρδιά" του προγράμματος Dental Care χτυπά στην 24ωρη γραμμή φροντίδας, που προγραμματίζει και συντονίζει τα ραντεβού σας με τον οδοντίατρό σας.

Μπορείτε να καλείτε στην 24ωρη γραμμή φροντίδας στο 800.11.24.444 χωρίς χρέωση, από σταθερό και στα 2310 229090 και 2310 228822 με χρέωση, από κινητό.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

  • Επιβεβαιώνει τα στοιχεία σας και προχωράει στη διαδικασία συντονισμού του ραντεβού σας
  • Σας ενημερώνει για τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα που μπορεί ο οδοντίατρός σας να σας δεχτεί
  • Σας επιβεβαιώνει, εντός 24 ωρών, το ραντεβού σας και το κόστος συμμετοχής σας
  • Στέλνει αυτόματα το παραπεμπτικό στο γιατρό σας, με τις εγκεκριμένες εργασίες και κόστη
  • Σας υπενθυμίζει όλες τις υπολειπόμενες δωρεάν υπηρεσίες που έχετε στη διάθεσή σας

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

  • Διατηρούμε σε ψηφιακά αρχεία το ιστορικό των οδοντιατρικών σας πράξεων, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό ανά πάσα στιγμή
  • Ελέγχουμε όλες τις φόρμες που αποστέλλονται από τους οδοντιάτρους με τις παρεχόμενες υπηρεσίες
  • Καταγράφουμε το ιατρικό ιστορικό σας μετά από κάθε ραντεβού
  • Δίπλα σας 24 ώρες και 365 ημέρες, για οδοντιατρικές συμβουλές ή για επείγοντα ραντεβού

Μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με το πρώτο πρόγραμμα ολοκληρωμένης οδοντιατρικής φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας.

Υπολογισμός
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους όρους χρήσης
x

Οροι χρήσης

Με την συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου σας και του αριθμού τηλεφώνου σας στα πεδία «Προτιμάτε να σας καλέσουμε», «Αποκτήστε το», «Καλέστε με», «Ενημερωθείτε τώρα»:

1. παρέχετε προς την ασφαλιστική εταιρία MetLife (εφεξής «Εταιρία») τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία, τήρηση και λειτουργία αρχείου προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία και ενημέρωσή σας για το ασφαλιστικό πρόγραμμα «dental Care» και εν γένει για ασφαλιστικά προγράμματα της Εταιρίας (εφεξής «Σκοπός») .

2. αναγνωρίζετε ότι η συλλογή και επεξεργασία των ως άνω δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση του Σκοπού της επεξεργασίας. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ειδικότερα με τα άρθρα 11 έως και 13 του Ν. 2472/97 δικαιούστε:

- να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαθέτει η Εταιρία και να λαμβάνετε πληροφορίες για όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς και για την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών και την εξέλιξη της επεξεργασίας από την τελευταία ενημέρωσή σας.

- να δηλώσετε εγγράφως την αντίρρησή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, υποβάλλοντας αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή, απευθυνόμενος στον Privacy Officer της Εταιρείας (Τηλ. Κέντρο: 210 - 87 87 200)